Az üzleti élet sok területén kiemelt fontosságú az értéket képviselő papírok hamisítás elleni védelme. Itt nem csak, sőt elsősorban nem a bankjegyről van szó. Értéket képviselő irataink, hivatalos papírjaink védelmének fontossága legtöbbször akkor tűnik fel, amikor már késő. Ezeknek a papír alapú dokumentumoknak hamisításának és illetéktelen kezekbe jutásának megelőzéséhez kínálunk professzionális megoldásokat.

Az információtechnológia fejlődésének köszönhetően, életünk sok területén intézhetjük elektronikus úton ügyeinket, ezért egyre többen gondolják úgy, kizárólag itt kell ügyelni az adatok védelmére: telefonunkat és bankkártyáinkat PIN kóddal zárjuk el az illetéktelenek elől.

Értéket képviselő papírjainkkal miért nem tesszük ezt? Egy hamisított papír, akár milliós károkat is okozhat. Önnek megéri, hogy átverjék?

A SPL Nyomda biztonsági nyomtatásra, papírokra szakosodott, egyedi megrendeléseket vállaló műhely, amely 20 év tapasztalatával és megbízható technikai háttérrel garantálja ügyfelei számára a magas minőséget.

Az értékkel bíró okiratok - tanúsítványok, garancialevelek - a hamisítók kiemelt célpontjai. Egy ilyen dokumentum hamisítása akár több millió forint értékű károkat is okozhat a vásárlók számára. Míg egy biztonsági papír bekerülési ára alig száz forint. Mivel a technika folyamatos fejlődése újabb és újabb eszközöket ad a bűncselekményeket elkövetők kezébe, a védelmi rendszereknek is olyan megoldásokat kell alkalmazniuk, melyek megfelelnek a legmodernebb technikai elvárásoknak, hiszen így, a folyamatos innováció révén, a védelmi rendszerek lépésekkel a hamisítási eljárások előtt járhatnak.

A korszerű okmányok védelmi rendszereinek sokféle igénynek kell megfelelniük. Cégünk a legkorszerűbb technikai megoldásokat alkalmazza, hogy hatékony védelmet biztosítson a folyamatosan megújuló támadásokkal szemben.